Sosyette.com
Asamasyaninsesi.com
Medyafaresi.com
Kadincadergisi.com

— 02 Mart 2015

miamili-turkler-sevi

Türk Amerikan İş Kadınları Derneğinin kuruluşu 26 Şubat 2015’te Miami Başkonsolosluğu konutunda verilen yemekli bir resepsiyonla kutlandı. Geçeye çok sayıda derneğin başkanları, Türk ve yabancı diplomatlar, çeşitli seviyede devlet görevlileri, ünlü iş adamları ve hanımları katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Miami Baskonsolosu Özgür Altan’dan sonra sözü alan başarılı Turk iş kadınımız derneğin kurucu Başkanı Sayın Sevi Sarı yeni derneğin kuruluş amacının Amerika’daki Türk bayan iş sahiplerinin ve bayan yöneticilerinin desteklenmesi, geliştirilmesi ve yeni iş fırsatları yaratılması olduğunu belirtti. 2015 yılındaki en önemli hedeflerinin dernek üyeliğini artırmak olduğunu söyleyen Sayın Sevi Sarı konuşmasının sonunda gece için evini açan Miami Başkonsolosumuz Sayın Özgür Altan ve eşi Aslı Hanim’a, yeni derneğin tüm kuruluş masraflarını üstlenen Miami’nin ünlü iş adamlarından Eric Erkan Nur’a ve gecenin yemeklerine sponsor olan İstanbul Restaurant’ının sahibi Hasan Kochan’a teşekkür etti, plaketlerini verdi.

Geceye katılanlar arasında, Miami Başkonsolosu Özgür Altan ve eşi Dr. Aslı Altan yanında, Coral Gables şehri Belediye Başkanı James Cason, Miami Türk Evi kurucu Başkanı Sayın Eric Erkan Nur, Kolombiya Konsolosları Ms. Paula Hernandez ve Ms. Luisa Quijano, Miami Kadınlar Dayanışma Dernegi Başkanı Ms. Vivien Balcker, Miami Konsolos Yardımcısı Sayın Baburşah Güngör ve eşi Sayın Vildan Güngör, Doral Belediye Meclis Üyesi Ms. Bettina Rodriguez Aguilera, İş Kadınları Derneği Başkan Yardımcısı Sayın Duysevi Miyar, Miami Belediye Baskan Adayı (muhtemel yeni başkan) Mr. Alfred Santamaria, TAV Havalimanları Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Necmi Bozantı ve eşi Sayın Gül Bozantı, Miami Belediyesi Ekonomik Gelişme ve Uluslararası Ticaret Müdürü Mr. Jimmy Nares, Miami sosyetesinin yeni ismi genç işadamı Sayın Buğra Toplusoy, Florida International University öğretim üyesi Profesör Yeşim Darıcı, Miami Konsolosu Ertuğrul Kaya, ve çok sayıda Amerika basın görevlisi de bulunuyordu.

 

miamili-turkler-sevi1

Miami Emlak Kralı Eric Erkan Nur, İş Adamı Buğra Toplusoy, İş Kadınları Derneği Başkanı Sevi Sarı, Dr. Aslı Altan, Miami Başkonsolosu Özgür Altan, Miami Belediyesi Uluslarası Ticaret Müdürü Mr. Jimmy Nares, Miami Kadınlar Dayanışma Derneği Başkanı Vivien Balcker, Kolombiya Konsolosları Ms. Paula Hernandez ve Ms. Luisa Quijano

İş Kadınları Derneği Başkanı Sevi Sarı, Coral Gables Belediye Başkanı James Cason

 

 

miamili-turkler-sevi2

Miami Belediye Başkan Adayı Alfred Santamaria, İş Kadınları Derneği Başkanı Sevi Sarı, İş Adamı Buğra Toplusoy

 

 

miamili-turkler-sevi3

İş Kadınları Derneği Başkan Yardımcısı Duysevi Miyar, İş Kadınları Derneği Başkanı Sevi Sarı, Coral Gables şehri Belediye Başkanı James Cason, Miami Başkonsolosu Özgür Altan, Dr. Aslı Altan

 

 

miamili-turkler-sevi4

Dr. Aslı Altan, Miami Başkonsolosu Özgür Altan, İş Kadınları Derneği Başkanı Sevi Sarı

Foto Galeri

Leave a Reply