Türk Amerikan İş Kadınları Derneği Başkanı Sevi Sarı Amerikalı Türk iş kadınları için Florida’da bir balo düzenledi.

Türk Amerikan İş Kadınları Derneği Başkanı Sevi Sarı, Amerikalı Türk iş kadınlarını Florida’da düzenlediği bir baloda bir araya getirdi. Amerikada otelcilik alanında çok sayıda ödül sahibi turizimci Saner Ünal sponsorluğunda gerçekleşen aktivite Ünal’ın Genel Müdürlüğünü yaptığı Fort Lauderdale’deki Crown Plaza Oteli balo salonunda yapıldı.Baloya katılan 60’a yakın iş kadınının yanında Miami Başkonsolosu Özgür Altan, eşi Aslı Altan, Miami’li ünlü iş adamlarından Florida Türk Evi Vakfı Kurucu Başkan’ı Erkan Nur, İsrail Başkonsolosu Revital Malca, Ekonomik ve Politik İliskiler Direktörü Lisa McClaskey, eski Alman Büyükelçisi Dr. Volker Anding, FTAA eski Başkan’larından Zeynep Uluer-Aytekin, Hallandale Beach Ticaret Odası Başkan’ı Mike Long, Ünlü TV program yapımcıları Richard Peritz ve Velma Anne Ruth’da davetliler arasındaydı.
miami-kadinlar-dernegi-4-768x781 sevi-sari-abd-kadinlar1 sevi-sari-abd-kadinlar2 sevi-sari-abd-kadinlar4
Gecenin açılış konuşmasını yapan Başkonsolos Özgür Altan ve arkasından konuşan Feray Girgin, Ladies of Valor Empowerment gurubu baskani  Alourdes Pierre ve FIU’da akedemisyen Harvard mezunu Bettina Rodriguez Aguilera Dünya Kadınlar Günü’nün ve iş kadınlarının ticaret hayatındaki önemini vurgulayan konuşmalar yaptılar.Başkan Sevi Sari ve Baskan Yardimcisi Gülcan Ünal kuruluşundan beri derneğe en çok katkısı olan 4 kişiye teşekkür plaketlerini takdim ettiler. Plaketler Florida Emlak Kralı olarakta bilinen Erkan Nur’a, BloombergHT Florida temsilcisi (Master of Ceremony) Didem Arslanoğlu’na, Ticaret Uzmanı İpek Waheed’e ve gecenin sponsoru Crown Plaza Genel Müdür’ü Saner Ünal’a verildi.

Hillary Clinton seçim kampanyasına Sevi Sarı ve grubundan destek

Sosyette.com haberi

Uzun yıllardan beri Amerika’da yaşayan başarılı Türk iş kadını Sevi Sarı, Türkiye adına yürüttüğü lobi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Son olarak Miami merkezli Türk Amerikan İş Kadınları Derneği’ni kuran ve şu anda başkanlığını yapan Sevi Sarı, sık sık düzenlediği etkinlikler ile Türk ve Amerikalı iş kadınlarını bir araya getiriyor. Bu organizasyon ve toplantılarda oldukça verimli gelişmelere imza atılmasını sağlayan Sevi Sarı, “Dünyanın her köşesinde Türkiye’yi başarıyla temsil eden Türk iş kadınlarımızla gurur diyorum. Derneğimiz vasıtasıyla Amerikalı iş kadınları ve Türk iş kadınları arasında yaratılan sinerji ile daha çok büyük başarılara imza atmaya hazırlanıyoruz.” dedi.

sevi-sari-clinton1

Leave a Reply