ABD POST HABERI

Havacılık şirketi sahibi Sevi Sarı eğitim için ülke ülke dolaşıyor. Amerika’da ortağı olduğu havacılık şirketinden dolayı sürekli değişik ülkelere seyahat eden ve özellikle gelişmemiş bölgeleri ziyaret eden Sevi Sarı eğitim konusunda uzanabildiği kadar her yere, yardım götürebilmek düşüncesinde.

Havacılık şirketi sahibi Sevi Sarı eğitim için ülke ülke dolaşıyor. Amerika’da ortağı olduğu havacılık şirketinden dolayı sürekli değişik ülkelere seyahat eden ve özellikle gelişmemiş bölgeleri ziyaret eden Sevi Sarı eğitim konusunda uzanabildiği kadar her yere, yardım götürebilmek düşüncesinde. Uzun yıllardan beri Miami’de yaşayan, büyük mücadeleler sonrası büyük başarılar elde ederek kadınlara örnek olan, bu yönü ile hem yabancı hem de Türk basınında birçok haber ve röportaja konu olan Sevi Sarı, şimdi eğitim konusunda ülke ülke geziyor.

EĞİTİM KONUSUNDA KÜÇÜKTE OLSA BİR DESTEK

Eğitim konusundaki kuruluşlara destek olma kapsamında geçtiğimiz hafta North Miami şehrinde, şehrin First Layd’sininde katılımcılar arasında olduğu eğitime katkı için Power Of Love Gurubu’nun hazırladığı Fashion Show Tea partisine katılan Sevi Sari, konuklar arasında yapılan şapka yarışmasında ikincilik ödülünü aldı.

DESTEKÇİLER ARASINDA TEK TÜRK

Eğitime destek için katıldığı davette tek Türk vatandaşı olan Sevi Sarı programdaki yarışmadan 2.’lik ödülünü aldıktan sonra sahnede First Layd tarafından Türkiye’den söz edilmesi ile gururlandığını söyledi.
SEVİ SARI: DÜNYANIN EĞİTİMLE KURTULACAĞINA İNANIYORUM
Eğitime çok önem verdiğini söyleyen Sevi Sarı Dünya’nın eğitim ile kurtulacağını söyleyerek şöyle konuştu: “Bütün dünya hepimiz için. Eğitimle dünyamızı cennet yapmak varken bu kavgalar neden? Savaşlarla neyi paylaşamıyoruz? Neden kardeşçe yaşamıyoruz. Nerede doğacağımızı, kimin çocuğu olarak dünyaya geleceğimizi biz seçemiyoruz. Nerede doğarsak doğalım, kimin çocuğu olarak dünyaya gelirsek gelelim bütün dünya hepimizindir.”

TÜRKİYE’Yİ ÇOK SEVİYORUM

Aslen Amasyalı olan Sevi Sarı 1999 yılında Amerika’nın Miami Eyaletine yerleşti. Uzun yıllar Türkiye’den uzak kalan Sarı Türkiye’nin kalbindeki yerinin farklı olduğunu ve Türkiye’yi çok sevdiğini söyledi.

Leave a Reply